Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Plăţile contactless au luat amploare în România, băncile ajungând să se întreacă în astfel de oferte adresate consumatorilor. Astfel, una dintre cele mai cunoscute bănci din România a anunţat lansarea unui nou serviciu - plata cu ceasul. Raiffeisen Bank lansează Garmin Pay, o nouă modalitate de plată contactless la POS, inclusiv în rate fără dobândă, pentru clienţii Raiffeisen Bank utilizatori de ceasuri Garmin.

Ceasurile Garmin sunt cel mai des folosite pentru măsurarea performanţei sportive. Astfel, Garmin Pay este o opţiune de simplă de plată mai ales pentru cei în mişcare. Pentru activarea Garmin Pay, clienţii vor descarcă pe telefonul mobil aplicaţia Garmin Connect, disponibilă în App Store şi Google Play, şi vor seta portofelul virtual în câţiva paşi: selectează ceasul Garmin compatibil Garmin Pay, pe care-l deţin; aleg o parolă din patru cifre şi înrolează cardurile Raiffeisen Bank, de credit sau de debit. Fiecare card înrolat va fi confirmat printr-un cod primit prin SMS pe numărul de telefon declarat în relaţie cu banca.

Integral pe Adevărul