Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Traian Berbeceanu a împărtăşit pe social media câteva momente extrem de urâte din viaţa sa şi a familiei sale.

Traian Berbeceanu: ” Atunci când ticăloșii m-au executat, Bogdan era mititel. A suferit cumplit iar soția a trebuit să încerce să îl păcălească, spunându-i că sunt plecat în misiune. După câteva zile a aflat adevărul, copiii din școală strigându-i răutăcioși că „tatăl său este la pușcărie”, a scris pe social media Berbeceanu.

Mesaj pentru cei care mai ţin la ţara asta
„Au urmat zile cumplite pentru el. I-a fost foarte greu fiului meu, dar a fost și a rămas puternic! Și înțelept! Deși este încă copil își iubește tare mult țara și visează să poată să schimbe ceva în bine! Și cred cu tărie că, noi oamenii mari, avem multe de învățat de la copii, de la tineri! Hai să facem ceva pentru ei, să putem să-i privim în ochi cu demnitate atunci când ei vor fi cei mari!”, este mesajul fostului şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Alba Iulia.

Integral pe Evenimentul Zilei