Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Nicolae Stanciu este vedeta echipei Slavia Praga. La ultima partidă a dat două pase decivise, iar jurnaliștii cehi sunt ceva mai îngăduiori cu el. Iar antrenorul l-a lăudat, înaintea duelul de la Dortmund din Champions League, potrivit site-ului „prosport.ro”.

Nicolae Stanciu câștigă 1 milion de euro pe an, iar transferul său a costat Slavia Praga 4 milioane de euro. În ultima partidă mijlocașul român a dat două pase decisive, iar echipa lui a câștigat cu 5-2 duelul cu Mlada Boleslav. Slavia se sflă pe primul loc în prima ligă din Cehia și are 14 puncte mai mult ca echipa de pe locul doi.

În „grupa morții” din Champions League, Slavia a obținut doar două egaluri și se află pe ultimul loc. Cehii nu mai au nicio șansă de calificare, iar antrenorul Jindřich Trpišovský a încercat să-și motiveze jucătorii pentru a produce o surpriză. Și a spus că se bazează pe Stanciu.

Integral pe România Liberă