Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Iohannis a declarat luni, la sosirea la ședința Asociației Municipiilor din România, reuniune de la care lipsește Gabriela Firea, că Bucureștiul nu este un oraș bine pus la punct. Firea a spus că dacă nu-i convine,atunci ”să vină dumnealui să candideze”!

Primarul municipiului Bucureşti, Gabriela Firea, îl invită pe preşedintele Klaus Iohannis să candideze la funcţia de primar al Capitalei, după ce şeful statului a afirmat că oraşul nu este unul pus la punct. Firea a susţinut că a spune că nu s-a făcut nimic în Bucureşti în ultima perioadă reprezintă doar retorică politică şi campanie electorală.

"Capitala nu este un oraş bine pus la punct", a declarat, luni, Klaus Iohannis.

Primarul Bucureştiului, Gabriela Firea, l-a invitat pe Iohannis să candideze la Primărie şi să arate ce trebuie făcut în Capitală.

"Să vină dumnealui să candideze la Primăria Capitalei şi să ne arate cum trebuie să arate oraşul. Asta e părerea. Cu un mandat de 10 ani, două mandate de 10 ani, trei mandate de 10 ani. Este neplăcut să asculţi şarje din acestea de la fost primar la primar. Orice primar ştie cât de greu este în administraţie, orice primar ar trebui să ştie - şi fost primar - cât de dificil este să relansezi orice proiect care a fost îngropat anterior ani de zile şi ce eforturi s-au făcut în aceşti trei ani pentru a demara obiective de investiţii care au fost blocate câte şase ani, câte şapte ani, câte zece ani. A spune că nu s-a făcut nimic în Bucureşti în ultima perioadă este doar retorică politică şi campanie electorală”, a afirmat Firea.

Integral pe România Liberă