Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Florin Vais, un interlop din Iaşi supranumit „Regele cocainei”, a fost prins în flagrant delict în timp de ridica un pachet cu droguri dintr-un autocar ajuns în capitala Moldovei din Spania.

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Iaşi, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Iaşi, l-au prins în flagrant delict pe Florin Vais, un dealer de droguri celebru în Iaşi, supranumit „Regele cocainei”. Autorităţile au organizat, în noaptea de 7 spre 8 decembrie, o acţiune specială pentru reţinerea bărbatului. Florin Vais a fost surprins în timp ce a primit un colet din străinătate. Dealerul Cordunenilor a fost ridicat imediat ce a pus mâna pe coletul în care se aflau 100 de grame de cocaină în valoare de cel puţin 10.000 de euro. Cocaina a fost adusă la Iaşi cu un autocar venit din Spania. Drogurile erau ascunse în colete în care erau împachetate piese de maşini de lux. Anchetatorii spun că afacerea cu piese de maşini de lux era paravanul sub care Vais se alimenta cu droguri din Spania.

Integral pe Adevărul