Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Conducerea PNL se reuneşte, luni, şedinţa săptămânală, în frunte cu Ludovic Orban. Liberalii decid dacă îşi asumă sau nu răspunderea pe mai multe pachete de legi. De asemenea, în urmă cu câteva zile se discuta şi asumarea răspunderii pe legea bugetului de stat, dar şi asumara răspunderii în ceea ce priveşte proiecte de Justiţie, precum pensionarea anticipată a magistraţilor, proiect care ar trebui schimbat cât mai repede, potrivit liberalilor.

Conducerea PNL se reuneşte, luni, şedinţa săptămânală, în frunte cu premierul Ludovic Orban. Liberalii decid dacă îşi asumă sau nu răspunderea pe mai multe pachete de legi.

De asemenea, în urmă cu câteva zile se discuta şi asumarea răspunderii pe legea bugetului de stat, dar şi asumara răspunderii în ceea ce priveşte proiecte de Justiţie, precum pensionarea anticipată a magistraţilor, proiect care ar trebui schimbat cât mai repede, potrivit liberalilor.

Conform agendei Executivului, la întâlnirea programată la Palatul Cotroceni participă premierul Orban şi ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu.

Săptămâna trecută, şeful statului s-a întâlnit cu prim-ministrul, cu vicepremierul Raluca Turcan, miniştrii Muncii, Violeta Alexandru, Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, Mediului, Apelor şi Pădurilor, Costel Alexe, şi cu cel al Fondurilor Europene, Ioan Marcel Boloş.

Iohannis a precizat ulterior că a fost informat despre situaţia din ministerele respective, despre planurile acestora şi despre politicile publice pe care vor să le pună în practică.

"Am avut câteva discuţii de lucru foarte bune cu premierul şi cu miniştrii de linie. M-au informat despre situaţia găsită la ministerele lor, despre planurile pe care le au şi despre politicile publice pe care vor să le pună în practică. Şi vom continua seria discuţiilor", a arătat preşedintele.

La rândul său, premierul Ludovic Orban a afirmat că "este firesc" ca între preşedinte şi Guvern, "ambele ramuri ale puterii executive în stat", să existe un dialog permanent şi o colaborare.