Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Marcel Ciolacu a anunțat că PSD nu exclude varianta depunerii unei moțiuni de cenzură pentru demiterea Guvernului PNL până la finalul anului, menționând că așteaptă să vadă pe ce legi își va asuma răspunderea premierul Orban. Liderul interimar al PSD a avertizat că formațiunea va depune „categoric” moțiune de cenzură dacă Guvernul Orban își va asuma răspunderea pentru alegerile primarilor în două tururi. Totodată, Ciolacu a precizat că PSD va depune moțiune de cenzură „dacă vor să vândă CEC-ul”.

„Nu excludem depunerea unei moţiuni până la finele anului, dar nu aceasta este prioritatea PSD în acest moment. (…) Tot aud de la Guvernul PNL ba decizii în ceea ce priveşte sistemul bugetar, nu mai ai voie să cumulezi pensia cu salariul, mai mult, am văzut o declaraţie care pentru mine este un pic îngrijorătoare, faptul că urmează ca toate societăţile cu capital de stat să fie vândute. Dacă ne uităm la trendul ţărilor est-europene vedem că este cu totul altul, atât în Polonia, cât şi în Ungaria, şi, mai nou, în Bulgaria. În Ungaria se răscumpără societăţile, iar noi am decis, după numai două săptămâni de stat la guvernare, că ar fi cazul să le vindem, un lucru foarte grav. Cum să iei CEC-ul să-l vinzi? Nu şi-a permis nimeni până acum să îl ducă capul să ia CEC-ul să îl vândă. (…) Dacă vor să vândă CEC, o să depunem moţiune de cenzură”, a spus Ciolacu la Antena 3.

Integral pe Cotidianul