Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Europa se cutremură!Unul dintre cele mai bine păstrate secrete de la Kremlin a fost dezvăluit, pentru prima oară, publicului. O televiziune rusă a prezentat obiectul aflat în posesia lui Vladimir Putin care poate aduce sfârşitul lumii.

O televiziune rusă a prezentat publicului, pentru prima oară, valiza nucleară a lui Vladimir Putin. Dispozitivul care poate porni războiul nuclear printr-o simplă apăsare de buton nu pare însă aşa impresionantă: nu este mai mare decât o geantă de laptop, iar butonul nuclear nu are culoarea bănuită de toată lumea, roşie, ci albă.

Valiza care controlează arsenalul nuclear al Rusiei are un card de memorie, ce are un cod personalizat cu care pot fi controlate rachetele. Cu ajutorul acestui cod, Vladimir Putin Poate da comanda pentru lansarea unui atac nuclear. În plus, valiza îl poate avertiza pe preşedintele rus de iminenţa unui atac nuclear împotriva ţării sale.

Integral pe Capital