Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

De câteva zile bune, bucureștenii se confruntă cu o problemă destul de gravă: în toiul iernii, nu beneficiază de condiții elementare de trai precum apă caldă și căldura. Autoritățile, în loc să rezolve problemele cât mai rapid se gândesc pe cine să dea vina, iar conductele RADET, pe care nu le-a mai reparat nimeni de pe vremea lui Ceaușescu, par că se vor dezintegra în orice moment.

Vineri seară, cetățenii din Sectoarele 2 și 3 ale Capitalei au rămas, din nou, fără apă caldă și căldură, asta după ce, la finalul lunii noiembrie, au stat mai bine de 10 zile în condiții desprinse din epoca de geață. Potrivit unui comunicat al Companiei Municipale Termoenergetica Bucureşti, furnizarea agentului termic a fost oprită în mai multe zone din Sectoarele 2 și 3, pentru remedierea unor avarii apărute în rețeaua de termoficare.

Integral pe Evenimentul Zilei