Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ce rămâne după primul CExN al PSD prezidat de noul şef interimar al partidului? Ce rămâne cu adevărat în afară de cancanurile legate de discuţiile de cafenea prilejuite de apariţia cu pieptănătura modificată a d-nei Viorica Vasilica Dăncilă şi de văicărelile şi presupunerile legate de situaţia financiară încurcată în care se află PSD după alegerile pentru europarlametare şi prezidenţiale?

E de notat în primul rând că această primă şedinţă s-a desfăşurat la foarte puţine ore după ce parlamentarii partidului au votat şi nu oricum, ci chiar cu entuziasm şi exemplară mobilizare, abrogarea Legii recursului compnsatoriu. Aceea în virtutea căreia, în urma voinţei interesate şi a dispoziţiilor exprese ale banditului calificat Liviu Nicolae Dragnea, mii de puşcăriaşi au ieşit din închisoare, au recidivat, au furat, violat, omorât şi apoi s-au întors în locul din care au plecat. Cine plăteşte pentru toate aceste aberaţii şi rele făcute românilor? Conducerea PSD, guvernele succesive ale acestuia?

Integral pe Adevărul