Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un bunic și nepotul acestuia, în vârstă de trei ani, au căzut de la etajul al doilea al blocului în care locuiau. Cei doi au căzut pe beton, în casa scării blocului, fiind găsiți de paramedicii de la SMURD Bistrița, în stare de inconștiență. Din primele informații, se pare că bunicul s-a plimbat pe afară cu nepotul lui, iar la revenire în bloc, ar fi alunecat și ar fi căzut în afara balustradei, de la etajul doi. În cădere, mai spun vecinii, l-ar fi tras și pe nepot după el.

Bărbatul era văzut de vecini ca un om foarte liniștit, care nu consuma băuturi alcoolice, niciodată. ”Este exclus să facă un gest criminal. Nu pot să cred. Era un om extrem de calm. Îl iubea mult pe copil”, a declarat unul dintre vecini. Medicii de la SMURD s-au chinuit mai multe zeci de minute să îl resusciteze pe bărbat, dar eforturile acestora nu au dat roade, fiind declarat decesul.

Integral pe Evenimentul Zilei