Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Rezultatele finale înregistrate pe 24 noiembrie, la turul al doilea al prezidenţialelor, la votul în cele 838 de secţii din afara graniţelor arată că în favoarea lui Klaus Iohannis s-au exprimat 94% dintre participanţii la scrutin. Răspunsul din partea PSD a fost un potop de înjurături. Ce vor obţine mai departe cu asta?

Dinozaurii au pierit liniştiţi. Creierul lor cât o nucă nu a avut timpul necesar să proceseze informaţia că un asteroid a lovit Pământul şi lumea urma să se schimbe în mod dramatic. Asteroidul care a lovit PSD se numeşte generaţia 1989. Ce s-a întâmplat în cei 30 de ani de când fostul FSN a preluat puterea în urma debarcării lui Nicolae Ceauşescu?

Masivul electorat de milioane şi milioane de oameni reprezentând, în principal, forţa de muncă industrială de pe marile platforme comuniste s-a tot diminuat în primul deceniu al tranziţiei. Fabricile au fost închise şi terenul valorificat în bula imobiliară.

Integral pe Adevărul