Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

În luna noiembrie, candidaţii din domeniul financiar au continuat să fie cei mai activi în căutarea unui nou job.

În total, peste 100.000 de căutări pentru un job în acest domeniu au fost efectuate pe platforma BestJobs în perioada septembrie – noiembrie, unul dintre joburile vedetă fiind cel de client misterios.

La nivelul întregii pieţe, candidaţii au căutat în noiembrie noi oportunităţi profesionale în acelaşi ritm ca în luna precedentă.

”În luna noiembrie, joburile din domeniile financiar - contabilitate, inginerie şi transport au ocupat primele trei poziţii în topul căutărilor efectuate de către candidaţii români, cu peste 70.000 de căutări în total. Angajaţii din resurse umane au continuat să fie activi în căutarea unui nou job şi în această lună, cu un total de peste 17.000 de căutări. Tendinţa a fost însă în scădere, numărul căutărilor fiind cu 24% mai mic faţă de octombrie”, arată platforma BestJobs într-un comunicat.

Integral pe România Liberă