Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Poliţiştii Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au ridicat 1.500 de kilograme de materiale pirotehnice deţinute ilegal de un bărbat de 47 de ani într-un depozit închiriat din Brăila.

Miercuri, 4 decembrie, poliţiştii Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Brăila au confiscat, în urma unei percheziţii, cantitatea de 1.500 de kilograme de materiale pirotehnice.

”Poliţiştii din cadrul Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Brăila au desfăşurat o percheziţie, la un depozit, de pe raza municipiului, închiriat de către un bărbat, în vârstă de 47 de ani, din Brăila. Cu ocazia desfăşurării activităţii, poliţiştii au descoperit cantitatea de 1.500 de kilograme de materiale pirotehnice, încadrate la categoriile F1 - F3”, a declarat inspectorul Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.

Integral pe Adevărul