Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

„Să ne băgăm săbiile în teacă și să începem pregătirea ogorului dacă vrem să avem o recoltă sănătoasă“. Este ideea principală a unui articol opinie publicat de Călin Popescu Tăriceanu, președintele ALDE, pe Cotidianul.ro.

Tăriceanu susţine că trebuie să se iasă din logica războiului politic, pentru a se construi, iar tentaţia PNL de a acapara toată puterea este nocivă. Liderul ALDE critică şi PSD pentru decizia de a avea propriul candidat la preşedinţie şi pentru că ar fi încercat să-şi distrugă foştii parteneri.

„Am trecut și de alegerile prezidențiale. Nu este cazul de șampanie, chiar dacă regulile politeții impun ca noul președinte să fie felicitat pentru câștigarea alegerilor. Mi-a atras atenția și reamintesc însă, ceea ce, în seara alegerilor, noul președinte a promis : că va fi un președinte al tuturor românilor. Este angajamentul de la care nu poate abdica dacă vrea ca, măcar în această ultimă șansă, să fie adevăratul tip de președinte de care românii au nevoie.

Integral pe România Liberă