Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

PSD îşi va alege nouă conducere pe 29 februarie, când ar trebui organizat un Congres. Între timp, liderii PSD au făcut curăţenie în partid. Niculae Bădălău nu mai face parte din niciun for al conducerii la nivel central după declaraţiile sale despre femeile care lucrează în diapsora. Fără funcţii au rămas şi Codrin Ştefănescu şi Cătălin Rădulescu, transmite Antena 3.

Unul a fost destiuit din funcţia de secretar general adjunct, iar celălalt din cea de reprezentant al partidului în relaţia cu sindicatele. La propunerea lui Marcel Ciolacu în Comitetul executiv al PSD, Niculae Bădălău a fost sancționat în urma declarațiilor făcute la adresa româncelor din diaspora.

În sedința Cex a fost clarificată și situația lui Codrin Ștefănescu. Ciolacu a spus că acesta nu este membru al biroului permanent si nici secretar general adjunct al partidului, intrucat preluase functia printr-un artificiu nestatutar.

De asemenea, Cătălin Rădulescu nu va mai coordona relația cu sindicatele. Ciolacu a ținut să precizeze că în timpul conducerii sale interimare, niciun membru PSD nu va fi exclus din partid de Comitetul Executiv.

Integral pe Jurnalul Național