Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cunoscutul jurnalist Cătălin Tudor Popescu a lansat recent, pe Facebook, un atac extrem de dur la adresa jurnaliștilor care au preluat o informație veche pe care au transformat-o într-o știre de ultimă moment. Acesta a reacționt extrem de dur și i-a numit prospăturile presei de rahat.

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu s-a supărat după ce mai multe site-uri au reluat o știre veche despre el și partenera sa de viață. CTP arată că știrea este veche de 3 ani, însă neavând alte lucruri de care să se lege, ”prospăturile presei de rahat” au reluat vechiul atac.

”Prospăturile presei de rahat
Nici presa de rahat din România nu mai are gustul de altădată.
Deunăzi, au luat o „știre” veche de vreo 10 (zece) ani, cu mașina mea Dacia rablagită, fără dezaburitor, fără încălzire, cu broaștele stricate și au reșapat-o în breaking news la zi: „N-ai să crezi ce mașină conduce CTP-ul!”. N-o mai conduc de mult, am cumpărat între timp altă Dacie.

Integral pe Capital