Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Administratorii fondurilor de pensii private obligatorii (Pilonul II) sunt obligați, conform prevederilor legale, să majoreze capitalul social cu echivalentul a 75 milioane de euro până la finele acestui an, primele infuzii fiind operate deja de NN Pensii, liderul pieței, și Generali Pensii.

Astfel, acționarii NN Pensii au adus 131,1 milioane de lei, capitalul social al companie urcând la 206,1 milioane de lei. În cazul Generali Pensii, infuzia a fost de 15 milioane de lei, la 67 milioane de lei. "Majorarea capitalului social al NN Pensii reflectă noile norme aplicabile sistemului de pensii administrate privat din România. Reconfirmăm, astfel, angajamentul grupului NN față de piața din România, prin investiții a căror miză este să contribuie la asigurarea viitorului financiar al românilor", a transmis compania.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.