Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Primul semnal serios de „ruptură” în Alianța USR-PLUS a fost dat, la sfârșitul săptămânii trecute, de fostul prezidențiabil Dan Barna, care a anunțat că USR a aprobat regulamentul de desemnare a cadidaților pentru alegerile locale de anul viitor, regulament care permite candidaturi interne ale independenților. Astfel, Nicușor Dan va fi sprijinit de USR pentru a candida la funcția de primar general al Capitalei, ca independent. În condițiile în care partenerii de la PLUS, formațiune condusă de Dacian Cioloș, îl va sprijini pentru această poziție pe fostul ministru „tehnocrat”, Vlad Voiculescu.

Nici afirmația făcută de liderul USR, Dan Barna, în conferința de presă de după acest vot, nu este una neglijabilă, Barna a precizat că „este important să avem candidați a căror integritate morală să nu poată fi pusă la îndoială, iar reputația lor să nu poată prejudicia prestigiul și imaginea Uniunii Salvați România. Asta înseamnă fără penali, fără traseiști, fără plagiatori, fără colaboratori ai fostei Securități și fără membri din conducerea Partidului Comunist Român”.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.