Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un liceu din Constanţa e modernizat de câţiva ani ani din banii părinţilor. Mai mulţi părinţi s-au săturat să strângă bani pentru igienizarea şi reabilitarea sălilor de clasă unde învaţă copiii lor şi au hotărât să facă publică povestea. „Dacă vor să facă, să facă”, spune directorul şcolii.

Din cauza lipsei fondurilor alocate de stat, părinţii se văd nevoiţi să investească an de an pentru condiţiile copiilor, însă acest lucru creează divergenţe între părinţi şi uneori chiar duce la stigmatizarea unora dintre elevi. Nu toţi au banii necesari pentru reparaţiile sălilor, fapt care provoacă discuţii nenumărate.

Între timp, profesorii şi conducerea instituţiilor de învăţământ asistă pasivi la această stare de fapt şi, chiar dacă nu cer bani de la părinţi, nu iau nici o măsură pentru ca lucrurile să se schimbe.

Integral pe GândulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.