Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

O adevarată bombă a căzut, miercuri, în dosarul Caracal: DIICOT a anunţat că a reţinut un complice al lui Gheorghe Dincă, care ar fi violat-o şi el pe Luiza Melencu, în casa groazei din Caracal. Acest bărbat a ajuns, joi, în faţa judecătorilor de la Tribunalul Bucureşti.

La o zi după ce DIICOT a anunţat că a reţinut un complice al lui Gheorghe Dincă, un bărbat de 46 de ani care ar fi violat-o pe Luiza Melencu, alături de Dincă, judecătorii de la Tribunalul Bucureşti au decis arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

Bărbatul în cauză ar fi Ştefan Risipiceanu, un prieten de-al lui Gheorghe Dincă. Cei de la DIICOT spun că Risipiceanu ar fi violat-o pe Luiza, atunci când fata era sechestrată în casa groazei din Caracal. Deocamdată nu există informaţii cum că acesta l-ar fi ajutat pe Dincă şi să o ucidă pe Luiza. Risipiceanu a apărut de mai multe ori în faţa jurnaliştilor şi chiar în emisiuni tv, unde a povestit cu nonşalanţă ce ştia despre Gheorghe Dincă.

Integral pe Capital