Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Victoria e zdrobitoare. Dar nu e doar a lui. E succesul unui stat ce tocmai renaște. E triumful unei Românii noi, moderne, apusene. Grație României din afară, românii dinăuntru încep să-și facă o țară ca afară.

Unii au vrut să-și vadă copiii alungați de comunism, repatriați. Iar ceilalți, să revină ei înșiși la vatră. Împreună, i-au oferit țării, mai degrabă decât președintelui ei, una din cele mai frumoase victorii repurtate vreodată de români.

Altfel decât au crezut mulți, președintele în exercițiu, Klaus Iohannis, a învins-o, ca atare, categoric și cu legitimitatea neștirbită, pe Rodica Viorica Vasilica. Dar votul pentru el a fost, în bună măsură, un vot contra. A constituit, covârșitor, o opțiune împotriva ei, a incompetenței, a imposturii a rușinii naționale pe care le-a întrupat și simbolizat doamna Dăncilă. Și a fost, totodată, mai mult decât atât. A fost mai cu seamă o opțiune împotriva partidului-stat, a timpului trecut reprezentat de această imundă formațiune a deriziunii, a jafului, a propagandei.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.