Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministrul Finanţelor Florin Cîţu, spune, după ce PSD a anunţat o moţiune simplă împotriva sa, că va aduce în Parlament toţi directorii ce au lucrat cu fostul ministru şi cu Darius Vâlcov la buget, rectificare şi la strategia fiscală,

Aceştia ar urma să demonstreze că Dăncilă şi Teodorovici ştiau din martie că vor depăşi ţinta de deficit. „Momentul adevărului. Vă anunţ o premieră în cazul moţiunii simple care mă vizează, la Senat. Pentru prima oară în istorie voi aduce în Parlament cu mine toţi directorii din MFP şi ANAF care au lucrat cu fostul ministru şi cu Darius Vâlcov la elaborarea bugetului, a rectifcării din august şi mai ales la elaborarea strategiei fiscal bugetare pentru perioada 2019-2021.

Vor fi prezenţi cu date şi documente oficiale care vor arăta: Viorica Dăncilă şi Eugen Teodorovici ştiau din martie că vor depăşi ţinta de deficit; situaţia execuţiei bugetare şi mai ales estimările pentru final de an la momentul în care am preluat mandatul”, scrie Cîţu pe Facebook.

El avertizează că în conferinţa de presă pe care o va ţine înainte de moţiune, îi va lăsa pe directorii respectivi să prezinte datele reale cu documente.

”Să vedem atunci cine-i minte pe români. Vă garantez că rezultatul este unul neplăcut pentru Dăncilă şi Teodorovici”, conchide el.

Integral pe România Liberă