Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ca să dovedească faptul că ea de fapt știe matematică după ce n-a fost în stare nici formula ariei cercului s-o enunțe, candidata PSD la alegerile prezidențiale, Viorica Dăncilă, a fost întrebată, în cadrul conferinței de presă susținută joi seara la Palatul Parlamentului, care este Teorema lui Pitagora.

Desigur că Dăncilă a știut răspunsul la întrebare: „Am spus că nu voi mai răspunde la asemenea întrebări, ne vom concentra pe probleme politice. Dar pentru că iar o să se spună că nu știu (n.r. ca și cum ea de fapt ar ști dar lumea e rea!), vă voi răspunde: Suma pătratelor catetelor e egală cu pătratul ipotenuzei”, a spus Dăncilă.

Cea care i-a pus întrebarea Vioricăi Dăncilă este o jurnalistă a postului de știri NCN, post deținut de Liviu Alexa, șeful Organizației PSD Cluj. În mod evident Dăncilă e deranjată când lumea râde de ea că e proastă dar în mod continuu face greșeli de exprimare și se crede mult mai deșteaptă decât este în realitate. Așa că PSD a aranjat să vină fata asta la București și să pună această întrebare la care Viorica repetase răspunsul. Cum spunea lingvistul Dan Alexe: „prostul crede că nici tu nu știi.”

Integral pe Curentul