Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Adrian Tîrcă, studentul care l-a incomodat pe Klaus Iohannis la evenimentul de marţi seara, loveşte din nou. După ce l-a întrebat pe Iohannis de ce nu a invitat „nişte jurnalişti care să pună nişte întrebări incomode”, Tîrcă continuă în acelaşi stil.

„Azi (miercuri – nr.) am refuzat invitaţii, interviuri şi interviuri-portret de la DCNews, Libertatea, Realitatea TV şi Europa Liberă. Şi voi refuza şi în continuare. Mi se pare ireal că, la 30 de ani de la Revoluţie, a pune o întrebare incomodă Puterii poate fi un act atât de revoluţionar…“, a scris studentul pe Facebook.

„Aş dori să vă întreb de ce nu aţi ales să invitaţi şi nişte jurnalişti care să vă pună nişte întrebări incomode. Subiectele sunt ştiute: problema caselor, problema conferinţelor de presă pe care nu le-aţi ţinut de-a lungul mandatului”, i-a zis Tîrcă lui Iohannis.

„Cine a câştigat dezbaterea de aseară? Depinde pe cine întrebi. Dacă te uiţi pe "presa oficială", "quality", care nici măcar nu a inclus întrebarea mea în live text, e indiscutabil că Iohannis. Nici nu avea cum altfel - era greu să nu strălucească în piesa de teatru pusă în scenă pentru el.

Integral pe Gândul