Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Generalul SRI în rezervă Aurel Rogojan a făcut declarații interesante cu privire la ultimele ediții ale alegerilor prezidențiale din România. "Actualul președinte, Klaus Iohannis, și-a lansat candidatura pe data de 27 septembrie 2014, dar despre faptul că va fi în mod cert președinte am aflat cu șapte luni înainte, în februarie", a dezvăluit generalul (r) Aurel Rogojan.

Fostul ofițer SRI, care anterior a fost ofițer de Securitate, a făcut această declarație într-o carte intitulată "Puterea umbrei", care a fost lansată în ziua de joi, 21 noiembrie 2019, la Târgul de carte Gaudeamus din București. Noua carte este redactată sub forma unui dialog între Aurel Rogojan și jurnalistul Dan Andronic.

În această lucrare, Aurel Rogojan susține că unul dintre elementele care i-au favorizat lui Klaus Iohannis accesul la funcția superemă în stat a fost faptul că Crin Antonescu, politicianul susținut de USL (Uniunea Social - Liberală) pentru funcția de președinte al României, ar fi fost decredibilizat și apoi chiar "părăsit", în anul 2014, de directorul său de campanie.

Integral pe România Liberă