Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Primarul comunei Buciumi din Bacău, Fănică Cozma, le-a trimis celor din satul său o scrisoare în care îi îndeamnă să o voteze pe Viorica Dăncilă, în caz contrar banii pentru localitate urmând să fie opriţi. În funcţie de răspunsul votanţilor va răspunde şi el la rezolvarea problemelor locale. Editul a recunoscut trimiterea scrisorii şi a precizat că de 20 de ani.

Redăm mai multe pasaje din scrisoarea adresată cetăţenilor cu drept de vot din Buciumeni:

„Îi rog pe acei care au votat alte partide, aşa cum mă sună pe mine pentru alte probleme să mă contacteze şi să îmi spună ce i-a determinat să le voteze şi dacă pot să mă convingă ce au făcut acele partide în comuna Buciumi, timp de 20 de ani de când sunt în fruntea comunei. La fel i-aş ruga şi pe cei care nu s-au prezentat la vot, dar mă sună pentru alte probleme cum ar fi: balastare, deszăpezire, iluminat, dacă pe uliţă nu trece apa, canalziarea, gazul sau asfaltul. Dacă nu veniţi la vot sau cei care vin la vot şi nu mă sprijină, vor avea supriza ca lucrările începute să se oprească din lipsă de bani”, e mesajul transmis de primar în scrisoarea adresată tuturor oamenilor cu drept de vot din sat.

Integral pe Adevărul