Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Update: Viorica Dăncilă a vorbit joi seară despre programul pe care îl va avea dacă va ajunge în fruntea statului. Candidatul PSD la prezidențiale promite românilor ca va fi un președinte mediator, care îi va asculta pe români

”Românii s-au săturat de dispreț și aroganță. S-au săturat de un om care privește de sus și care nu cunoaște problemele pe care le avem în țara noastră. Aceste discuții, ne-au arătat câteva lucruri simple pe care le doresc românii. Vreau ca fiecare român să știe trei lucruri: sunt un om care vrea ca bunăstarea poporului să fie pe primul loc, voi lupta contra celor care vor să arunce România în sărăcie. Nu voi promulga legi să alunge România în austeritate. Sunt un om care își iubește țara și poporul.

Țin cu românii și cu România. Nu mi-am vorbit țara de rău în afara granițelor. Sunt un om cu frica de Dumnezeu și am teama de a nu greși cu ceva în fața românilor. Pot sta cu fruntea sus azi, pentru că nu am luat nicio decizie împotriva românilor. Vă promit că voi munci mai mult decât ceilalți președinți pe care i-a avut România în ultimii 30 de ani. Mandatul meu va fi acela al președintelui mediator(...)


Vreau să îmi iau un angajament în fața românilor. Nu voi încălca Constituția cum a făcut-o Klaus Iohannis. Un președinte cinstit nu are nevoie de imunitate, voi lua măsuri în acest sens. Voi prezenta un raport de activitate, ori de câte ori voi fi invitată în fața Parlamentului. Voi promova clasa de mijloc, comercianții, fermierii. Voi organiza trimestrial ședințe CSAT, iar în caz de criză voi convoca CSAT în maxim 2 de ore. Voi face cel puțin două vizite pe lună pentru a vorbi cu cetățenii.”, a spus Dăncilă.

Știrea inițială: Viorica Dăncilă şi Klaus Iohannis se confruntă din nou, tot de la distanţă.

Premierul a invitat din nou jurnaliştii la o dezbatere, în cadrul căreia îşi va prezenta programul de Guvernare, astăzi, la ora 18.00. În acelaşi timp, Klaus Iohannis va fi la Galaţi, unde va susţine un discurs în faţa susţinătorilor.

Vorbim de o lansare a proiectului de țară pe care vrea să îl pună în aplicare Viorica Dăncilă în următorii cinci ani, dacă va fi aleasă de poporul român să îl reprezinte.

Vorbim de câteva obiective strategice pe care Viorica Dăncilă le va puncta în această seară: referendumul pentru modificarea Constituției, prin care Viorica Dăncilă vrea să elimine imunitățile pentru politicieni, dar și alte priorități cum ar fi să se concentreze pe problematica mediului din România.