Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Faimosul Victor Rebengiuc, actor român de mare succes (pînă la Curtici) și spirit civic lansat‎ cu un sul de hîrtie igienică, lansează un alt apel cutremurător. El zice că menținerea PSD-ului la putere este garanția sigură a distrugerii acestei țări. Și eu împărtășesc o parte din declarația lui Victor Rebengiuc, inclusiv mesajul său cu hîrtia igienică. Știa bine de la socrul său (tatăl Marianei Mihuț) ce monstruozități a adus comunismul în țara noastră. De aceea, a sărit repede de cealaltă parte a baricadei și le-a cerut foștilor comuniști să își țină gura pentru o vreme. Victor Rebengiuc iese la rampă sau pe scările Teatrului Național numai cînd e nevoie. Joacă rolul unui trompet al democrației pe care a slujit-o prin diverse roluri.

De unde știe Victor Rebengiuc că menținerea PSD-ului la putere este garanția sigură a distrugerii acestei țări? De la socrul său? De la Gabriel Liiceanu sau de la Patapievici? De la primarul Chirică de la Iași pe care l-a tămîiat inutil?

Integral pe Cotidianul