Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

La Tribunalul Constanţa va începe în luna decembrie un proces intentat de părinţii unor elevi cărora conducerea liceului le-a scăzut nota la purtare după un stagiu de practică organizat în Spania.

Părinţii spun că decizia este nedreaptă, fiind, în realitate, o răzbunare a profesoarelor care au însoţit grupul pentru faptul că băieţii au adus la cunoştinţa părinţilor condiţiile în care au fost cazaţi. Un proiect „Erasmus” s-a transformat într-un coşmar pentru doi elevi ai Liceului Tehologic „Axiopolis” din Cernavodă. Cătălin Geambaşu şi Cosmin Negoiţă (17 ani) au participat, alături de alţi 14 colegi, în perioada marte-aprilie, la un curs practic de pregătire desfăşurat în Granada (Spania).

Cei doi făceau parte din clubul de robotică al liceului, fiind cei mai buni în domeniu, obţinând mai multe premii naţionale şi judeţene la concursuri de profil. După întoarcerea acasă, Consiliul Profesoral le-a scăzut nota la purtare (8 şi 7) pentru atitudinea lor din timpul şederii în Spania.

Integral pe Adevărul