Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ultimii candidați rămăși ancorați în lupta pentru Cotroceni, Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă, au oferit românilor un moment inedit pentru campaniile electorale, respectiv dezbaterea de la distanță. La finalul confruntării atipice contează cine a câștigat și, mai ales, dacă vor exista efecte asupra votului pe care îl vor acorda românii din țară pe 24 noiembrie și cei din străinătate pe 22, 23 și 24.

Prezidențiabila PSD, Viorica Dăncilă, este incontestabil omul politic care a avut cel mai mult de câștigat în urma evenimentelor desfășurate marți seara la Palatul Parlamentului și la Biblioteca Centrală Universitară.

Chiar dacă a gafat la răspunsul legat de cum se calculează aria cercului, inadmisibil din partea unei persoane care s-a lăudat că a dat meditații gratis la matematică și care are diplomă de inginer, și chiar dacă a oferit câteva răspunsuri cel puțin ciudate din partea unui candidat la prezidențiale, fost prim-ministru, impresia generală lăsată de șefa PSD a fost net superioară celei create de actualul președinte Klaus Iohannis.

Integral pe România Liberă