Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Echipele româneşti de handbal feminin CSM Corona Braşov şi CS Măgura Cisnădie şi-au aflat, joi, adversarele din grupele Cupei EHF, în urma tragerii la sorţi efectuate la Viena.

Corona va evolua în Grupa C, alături de formaţia poloneză MKS Perla Lublin, care a venit din grupa în care s-a aflat CSM Bucureşti în Liga Campionilor, echipa maghiară Erd HC şi formaţia daneză Odense Handbold.

Măgura a fost repartizată în Grupa B, alături de Podravka Vegeta Koprivnica (Croaţia), Siofok KC Hungary (Ungaria) şi Kobenhavn Handball (Danemarca).

Corona a trecut de CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud, după 27-25 în deplasare şi 22-24 acasă. Perla Lublin nu a obţinut niciun punct în Champions League, Erd HC a eliminat-o în turul al treilea pe Kuban Krasnodar (Rusia), după 39-32 şi 25-30, iar Odense Handbold a câştigat ambele meciuri cu ESBF Besancon (Franţa), 25-23 şi 32-29.

Integral pe Agerpres