Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a ironizat-o pe vicepremierul Raluca Turcan, în urma afirmaţiei referitoare la cazul Timişoara, cum că „omul se poate culca sănătos şi trezi mort”. Acesta a spus că „e mai sănătos să nu te bagi ca Turcan-n lemne...pentru că rişti să te faci de râs”.

„Când ştii ce ai în ogradă, e mai sănătos să nu te bagi ca Turca-n lemne...pentru că rişti să te faci de râs. Dar aşa e viaţa: când te crezi superior şi râzi elevat din colţul gurii la arii, vine şefa ta de la partid şi ”propaghează” cum te poţi culca sănătos şi să te trezeşti mort. Daună totală pentru toţi conferenţiarii de la PNL! Ghinion!”, a scris preşedintele Camerei Depuraţilor, Marcel Ciolacu, joi, pe Facebook.

Vicepremierul Raluca Turcan a afirmat, miercuri, referitor la cazul tragediei de la Timişoara, că „nu se poate ca în materie de siguranţă publică să nu existe controale ale instituţiilor statului astfel încât omul să aibă garanţia că nu se culcă sănătos şi se trezeşte mort”.

Integral pe Gândul