Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

E stare de alertă în Timișoara, unde nouă polițiști de la Serviciul Criminalistic, respectiv de la Serviciul de Investigații Criminale, care au intrat primii în blocul deratizat, au ajuns la spital acuzând stări de rău și dureri de cap.

Oamenii legii au fost supuși unor investigatii amănunțite timp de mai multe ore, întrucât analizele inițiale au indicat o posibila toxina care le-ar fi afectat ficatul.

Au primit tratament si au fost lasati sa plece acasă, potrivit Opinia Timișoarei.

Astăzi, o echipă din cadrul Ministerului Apărării Naţionale (MApN) a sosit la Timişoara, pentru a efectua verificări suplimentare cu echipamente specializate în locaţiile în care s-a identificat prezenţa substanţei toxice.

ISU Timiş a asigurat sprijinul specialiştilor Ministerului Sănătăţii şi DSP cu două echipaje CBRN pentru detecţia substanţelor toxice şi un echipaj SMURD şi monitorizează în continuare situaţia persoanelor evacuate, oferindu-le acestora sprijin prin cazare.

IPJ Timiş continuă activitatea de cercetare penală pentru lămurirea şi elucidarea tuturor aspectelor referitoare la dosarul penal deschis în cauză.

Inspectoratul Judeţean de Jandarmi asigură paza bunurilor şi restricţionează accesul în locaţii.