Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un preot din Constanța îndeamnă să ținem post și de rețelele sociale. Preotul Jean Ion, care slujește la biserica Sf. Vasile cel Mare din Constanța, a declarat că în perioada postului „omul este chemat la cumpătare și la aplecare către omul real și nu virtual” și că „postul plăcut lui Dumnezeu reprezintă și postul de rețele de socializare”.

„Postul plăcut lui Dumnezeu reprezintă și postul de rețele de socializare. Și eu utilizez o rețea de socializare, și eu postez pe Facebook, dar nu rămân pe Facebook uitând că am o viață reală, cu îndatoriri și cu responsabilități, care îmi aduc bucurie pentru suflet și trup. Omul este chemat în această perioadă de post la cumpătare și la aplecare către omul real și nu virtual. Îndemnul meu, pentru că am intrat în post, este:

Haideți să ținem post de Facebook! Îl folosim mai puțin, cu mai multă măsură, pentru că pierdem prea mult timp, timp pe care l-am putea petrece în familie, alături de copii și de toți cei dragi, timp în care am putea citi o carte, timp în care am putea citi din Sfânta Scriptură ori alte cărți cu conținut duhovnicesc, timp în care am putea auzi glasul omului aflat în nevoie și, astfel, am putea ieși în întâmpinarea lui”, a declarat pentru Mediafax, preotul Jean Ion.

Integral pe Cotidianul