Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

La nivelul Ministerului Muncii au fost atrase numai puţin peste jumătate din fondurile externe nerambursabile, după primele 10 luni, arată ministrul de resort, Violeta Alexandru, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

"România se poate dezvolta prin absorbţie de fonduri europene. Din păcate, cu mai puţin de 2 luni până la finalul anului, după 10 luni din an deja trecute, puţin peste jumătate din fondurile externe nerambursabile alocate Ministerului Muncii au fost atrase. Am terminat evaluarea cantitativă a situaţiei absorbţiei fondurilor externe nerambursabile găsite la preluarea mandatului în Ministerul Muncii. Fac tot ceea ce pot pentru a salva cât mai mult din situaţia gravă preluată. Mai avem cam 1 lună, de fapt, după 20 decembrie puţin probabil să se mai facă plăţi", scrie ministrul Muncii.

Integral pe Agerpres