Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ludovic Orban se află miercuri şi joi la Zagreb, unde va avea loc Congresul Partidului Popular European (PPE). Premierul va avea întrevederi cu preşedintele ales al Comisiei Europene, Ursula von der Leyen şi cu Donald Tusk, preşedintele Consiliului European.

Potrivit programului transmis de Guvern, prim-ministrul va avea o întrevedere cu premierul Irlandei, Leo Varadkar, de la 15.25, ora locală. De la 15.45 se va întâlni cu Antonio Lopez Isturiz, secretarul general al PPE, de la 17.00 cu Jyrki Katainen, vicepreşedinte al Comisiei Europene, iar de la ora 17.45 cu preşedintele ales al CE Ursula von der Leyen.

Tot miercuri, de la 18.30, ora locală, Ludovic Orban va avea o scurtă întrevedere şi cu Angela Merkel, cancelarul Germaniei, iar de l8.45 cu Alexander Dobrindt, Preşedintele Grupului Parlamentar CSU în Parlamentul Germaniei.

Şeful Executivului român se va vedea şi cu omologul elen, Kyriakos Mitsotakis, de la ora 19.00, iar de la 19.30 cu preşedintele Consiliului European, Donald Tusk.

Integral pe Gândul