Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Viorica Dăncilă, preşedintele PSD, preia o idee vehiculată de preşedintele USR în campania electorală şi promite că va fi la dispoziţia românilor 24 de ore din 24, în calitate de preşedinte.

"Mandatul meu va fi cel al Președintelui reformator, care înțelege că Administrația Prezidențială are nevoie de o schimbare profundă a modului de acțiune și comunicare cu oamenii.

Mă voi asigura că Palatul Cotroceni și Administrația Prezidențială vor funcționa 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Voi deschide porțile pentru toate forțele politice constructive, pentru presă, pentru tineri talentați și capabili care vor să schimbe lumea, pentru oamenii de cultură, pentru proiectele și sesizările societății civile.

Președintele trebuie să redevină unul al tuturor românilor, în acord și în dialog direct cu toți cei pe care îi reprezintă", scrie Viorica Dăncilă pe Facebook.

Integral pe Stiripesurse