Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preliminariile EURO 2020 s-au încheiat în urma meciurilor disputate marți seară și se cunosc, astfel, cele 20 de echipe calificate din această fază la turneului final. Alte patru echipe vor fi stabilite în urma barajului din luna martie.

Țara Galilor este ultima echipă calificată la EURO 2020 din preliminarii, după ce a învins Ungaria, marți seara, la Cardiff, în ulimul joc din grupa E, scor 2-0, transmite Mediafax.

În partida arbitrată de o brigadă din România, cu Ovidiu Hațegan la centru, Adam Ramsey a reușit două goluri pentru galezi, în minutele 15, respectiv 47. Astfel, Țara Galilor a urcat pe locul secund în grupă, în timp ce Slovacia și Ungaria au încheiat pe pozițiile 3 și 4.

În urma acestui joc au fost stabilite toate cele 20 de echipe calificate la EURO 2020 din preliminarii: Austria, Belgia, Croația, Cehia, Danemarca, Anglia, Finlanda, Franța, Germania, Italia, Olanda, Polonia, Portugalia, Rusia, Spania, Suedia, Elveția, Turcia, Ucraina, Țara Galilor.

Integral pe Digi24