Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Corina Untilă, unul dintre eroii Revoluției din 1989 de la Timișoara, a murit la vârsta de 48 de ani, informează Adevărul. Aceasta a fost înmormântată marți, 19 noiembrie.

Corina Untilă era preşedintele Asociaţiei „17 decembrie a Răniţilor şi Familiilor Îndoliate din Revoluţia din 1989”, care a fost înființată la inițiativa ei în februarie 1990, din dorința de a afla adevărul despre Revoluția din 1989 și de-ai proteja pe răniți și pe famiile eroilor. Aceasta a încetat din viață în data de 17 noeimbrie, cu o lună înainte de ziua în care în Timișoara vor fi comemorate victimele Revoluției din 1989. La Revoluție din 1989, Corina Untilă avea 18 ani. S-a alăturat celor care ieșiseră în stradă pentru a lupta contra regimului comunist, la Timișoara. A fost împușcată în spate și rănită grav în data de 17 de 17 decembrie 1989, la Podul Decebal din Timișoara.

Integral pe Libertatea