Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Irlanda de Nord U21 - România U21 0-0 | Tricolorii mici au făcut un nou pas greșit în perliminariile pentru calificarea la EURO 2021. În acest moment trupa lui Mirel Rădoi se află la cinci puncte de liderul Danemarca.

La europeanul de tineret viitor se califică prima echipă din fiecare grupă, plus cea mai bine clasată formație de pe locul secund.

”Nu a fost un meci foarte reușit din partea noastră. A fost o zi în care am putut să vedem și alți jucători de care ne îndoiam. Am intrat de prea multe ori în jocul lor. Era clar jocul, de la început până la sfârșit. Știam că o să fie agresivi. Ne-am temut și de avantajul pe care o să li-l dea arbitrajul, dar nu dăm vina pe arbitru acum.

Terenul este foarte greu aici și cred că pentru orice echipă va fi greu. Am intrat în jocul ăsta de uzură, a intervenit și acea eliminare. Aș fi vrut ca jocul nostru să arate altfel. Vom încerca să ne facem jocul nostru cu Danemarca. Suntem pe doi și suntem în grafic. Mi-aș fi dorit o victorie pentru că deveneam cel mai bun loc doi care duce la EURO”, a spus Rădoi la Pro Tv.

Integral pe Digi24