Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministrul Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor, Lucian Bode, a declarat, marţi, că a semnat autorizaţia de construire pentru câteva noi tronsoane ale căii ferate dintre Gara de Nord şi Aeroportul Otopeni. Respectivele tronsoane nu sunt afectate de procesul îndreptat împotriva CFR.

Ministrul Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor, Lucian Bode, a declarat, marţi, că a semnat autorizaţia de construire pe încă două sau trei tronsoane care nu sunt afectate de procesul îndreptat împotriva CFR SA şi a dat asigurări că în prezent antreprenorul lucrează în zona Aeroportului Otopeni.

„În momentul de faţă, pe respectivul obiectiv (linia de cale ferată Gara de Nord-Otopeni – n. red.) se lucrează. Ieri, pe data de 18, am semnat ordinul de începere a lucrărilor sau mai exact autorizaţia de construire pe încă două sau trei tronsoane, tronsoane care nu sunt afectate de acel proces care ştiţi foarte bine că este intentat împotriva CFR SA. Eu îmi doresc ca acest obiectiv să fie finalizat anul viitor. În acest moment, antreprenorul are front de lucru, lucrează în zona Aeroportului Otopeni. Aceasta a fost preocuparea noastră, ca antreprenorul să nu fie blocat. Finalizează în instanţă contestaţia şi după ce se pronunţă instanţa vă vom spune ce facem cu pasul următor”, a spus Bode, care a participat la evenimentul organizat de Metrorex pentru marcarea celor 40 de ani de la punerea în circulaţie cu călători a primului tronson de metrou Semănătoarea – Timpuri Noi.

Integral pe Capital