Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ioan Sorin Buţă este patronul firmei care a efectuat deratizarea în blocul de pe strada Mioriţa, din Timișoara, unde au murit trei persoane. Compania sa, S. C. BISTIM-DERA S.R.L – D a fost înființată din 2015 și, până anul trecut, când a avut zero angajați declarați la Registrul Comerțului, a funcționat cu unul singur.

„Nu va lăsați păcăliți de firmele de deratizare create peste noapte cereți numele firmelor multumite de serviciile lor. S. C. BISTIM-DERA S.R.L – D. ofera servicii profesionale de dezinsectie, deratizare si dezinfectie, cu solutii profesionale de cea mai buna calitate,pentru spatii comerciale, case, scari de bloc, apartamente, etc. Colaboram cu peste 300 de firme; baruri, restaurante, hoteluri, persoane fizice multumite de serviciile noastre. Asiguram garantie pentru toate serviciile oferite! Pentru orice alte informatii nu ezitati sa ne contactați”, este ultimul mesaj postat pe pagina de Facebook a firmei, la începutul lunii septembrie, scrie pressalert.ro.

Firma este deținută de Ioan-Sorin Buță din Timișoara, cel care este și administratorul companiei. Aceasta a declarat, pe 2018, conform portalului termene.ro, o cifră de afaceri de 30.000 de euro și profit de 18.000 de euro.

Ioan Sorin Buţă este cercetat şi pentru trafic de produse sau substanţe toxice după ce procurorii au stabilit că acesta a folosit un insecticid care are în compoziţie fosfură de aluminiu.