Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Helmut Duckadam face o declarație surprinzătoare și susține că Marius Șumudică este soluția pe care o preferă pentru înlocuirea lui Cosmin Contra, după ratarea calificării la Euro 2020. Asta după ce a trecut peste contrele pe care le-a avut cu antrenorul lui Gaziantep în ultimii ani.

”Pe cine văd viitorul selecționer? Eu îl văd pe Șumudică. Și pe Hagi. Șumudică, în pole-position. E unul dintre puținii antrenori care mâine ar fi la București și ar prelua naționala”, a spus Duckadam, la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

Răzvan Raț dezvăluie care e avantajul lui Marius Șumudică, la echipa națională
Fostul internațional Răzvan Raț susține că Șumudică are o calitate care se poate dovedi decisivă. Știe să îi țină aproape pe jucători. Acest exemplu l-a dat la Astra, unde a lucrat cu fotbaliști dificili, precum Denis Alibec sau Constantin Budescu.

”Atmosfera e cea mai importantă, așa că el ar mai avea un avantaj. E important să faci în așa fel încât jucătorii să fie uniți în acele câteva zile cât îi ai la dispoziție. Ăsta e avantajul lui”, a spus Raț, la Digi Sport.

Integral pe Digisport