Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Banca Naţională a României (BNR) a anunţat un curs de referinţă de 4,7759 lei/euro, 4,3145 lei/dolar, 5,5810 lei/liră sterlină, 4,3522 lei/franc elveţian. Euro creşte, din nou, şi atinge un nou record istoric în faţa monedei naţionale. În ultimele patru şedinţe BNR, euro a atins de trei ori maximul istoric în faţa leului.

Euro creşte peste cursul anunţat ieri de BNR, şi atinge, din nou, cea mai ridicată valoare din istorie în faţa leului. Băncile comerciale au anunţat pe 19 noiembrie, cursuri de schimb pentru euro, la vânzare, între 4,80 lei şi 4,84 lei. Ce spune BNR despre cursul record euro/leu Întotdeauna în noiembrie se produce o uşoară depreciere a monedei naţionale, fenomen întâlnit la cehi, la unguri şi la polonezi, a declarat luni, pentru Agerpres, Adrian Vasilescu, consultant de strategie la BNR.

Integral pe economica.net