Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Reprezentanţii Spitalului din Timişoara au declarat, marţi, că, după dezinsecţie, 38 de persoane cu simptome care indicau o posibilă intoxicaţie s-au prezentat la spital. Despre cei internaţi, medicii spun că, deşi starea de sănătate părea în regulă, analizele arătau altceva.

Potrivit reprezentanţilor Spitalului Judeţean Timiş, în ultimele zile foarte multe persoane au apelat Serviciul de Ambulanţă şi unităţile medicale, începând cu ziua de sâmbătă.

„Ţinând cont de aceste fenomene, colegii de la unitatea de primiri urgenţe au înştiinţat imediat Direcţia de Sănătate Publică şi Inspectoratul Judeţean de Poliţie Timiş că este o problemă care riscă să se generalizeze şi punctul de plecare este legat de acel imobil”, au declarat reprezentanţii spitalului.

Aceştia au precizat că începând din acel moment, 38 de persoane au fost consultate la UPU, iar zece persoane au rămas internate, una dintre acestea plecând din spital, ulterior.

Integral pe Gândul