Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Spania - România 5-0 | Cosmin Contra (43 de ani) și-a dat demisia după umilința de la Madrid, deși susține că decizia a fost luată dinainte. În aceste condiții, conducerea FRF trebuie să numească un nou selecționer. În acest moment, Mihai Stoichiță și Mirel Rădoi au cele mai mari șanse de a prelua la pachet naționala, dar mai există și variantele Dan Petrescu sau Gică Hagi.

De ce îl vrea Mihai Stoichiță selecționer pe Mirel Rădoi
Mihai Stoichiță, actualul director al Comisiei Tehnice din cadrul FRF, a fost cel care i-a făcut lobby intens lui Rădoi și nu de acum. De când a devenit tot mai clar că România pierde mult teren în lupta pentru calificare, Stoichiță a început să-i propună lui Răzvan Burleanu varianta Rădoi.

Fostul tehnician al Stelei și-a motivat propunerea prin faptul că Rădoi a făcut o națională bună la tineret și în actualele preliminarii, deși s-au schimbat mulți dintre jucători. A mai subliniat și faptul că Mirel are priceperea de a-i motiva pe fotbaliști ca nimeni altul și că este cel mai potrivit pentru a prelua acum prima reprezentaivă.

Integral pe Digisport