Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, consideră că liberalii nu pun în aplicare ceea ce au promis și odată ajunși la guvernare au realizat că este greu să conduci Guvernul.

”În numai câteva săptămâni, guvernul Orban și-a demonstrat limitele. Nu numai ca nu a fost luată niciuna dintre măsurile necesare pentru economie, dar a demonstrat și indiferență față de economie, declaratiile iresponsabile ale lui lui Florin Cîțu și joaca de-a alba neagră a premierului cu salariul minim fiind dovezi clare ale faptului că doar trag de timp ca să treacă și această campanie, pentru ca ulterior să implementeze măsura pentru care au fost trimiși acolo: Austeritatea !

Mai mult, obsesia lui Ludovic Orban, moștenită de la șeful său, de a demoniza fără încetare, prin fake news, PSD, devine deja patologică, în timp ce văicăreala zilnică privind greaua moștenire și, mai nou, învinovățirea PSD pentru orice se petrece în România SUB GUVERNAREA LUI, denotă amatorismul și iresponsabilitatea asupra căreia am atenționat de atâtea ori.

Integral pe România Liberă