Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fostul ministru al Finanţelor, Eugen Teodorovici, a negat joi, după conferinţa susţinută de actualul ministru de resort, Florin Cîţu, că ar exista vreo gaură în bugetul României FOTO Mediafax/Andreea Alexandru Argumentele aduse de fostul ministru al Finanţelor, Eugen Teodorovici, pentru a demonstra că, de fapt, n-ar exista o gaură în bugetul României, sunt demontate bucăţică cu bucăţică de unul dintre cei mai cunoscuţi economişti din ţara noastră.

„Şmecheria cu "realizat" versus "estimat". O poveste de adormit fraierii... Zilele astea dezbaterea s-a mutat pe găuri. Negre. În buget. Ba că e gaură, ba că e deal. Energie multă... Argumente, manipulări, tabele, grafice. De gâgă. Clar e cu gaură că e deficit. Clar e structurală că nu e doar pe venituri fiscale şi e cu cheltuieli "fixe". De arierate ce să mai vorbim. Argumentele sunt însă delicioase. Simpatice foc. De n-ar fi gaura atât de neagră mai că ar merita să "ne râdem".

Integral pe Adevărul