Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Nu ştiu dacă Viorica Dăncilă este conştientă de acest lucru. Claudiu Manda, lider PSD Dolj, a caracterizat-o în faţa colegilor săi: „e proastă, dar e proasta noastră”! Nu mă îndoiesc că Manda a dat glas părerii cvasigenerale a conducerii partidului. O persoană care vântură maximum 10-12 idei, cu 200 de cuvinte, nu poate genera o altă apreciere din partea conducerii celui mai mare partid din România.

S-a verficat, pentru a câta oară, zicerea: „când puterea cade pe umerii unei persoane nepregătită pentru ea, îi ia minţile”! Viorica Dăncilă a ajuns premier dintr-o eroare de calcul a lui Liviu Dragnea. Personal sunt convins că Dragnea a crezut că preşedintele Iohannis o va respinge pe Viorica Dăncilă de la desemnarea pentru funcţia de premier. Prea era un nimeni, necunoscut în politica românească şi europeană. Fără nicio iniţiativă notabilă, fără să se fi remarcat cu ceva în 10 ani de activitate ca europarlamentar.

Integral pe Adevărul